Аналитика 100 Најдобри

РАНГ НАЗИВ ВКУПНА ДОБИВКА (МКД)
Страна 1 од 10

Аналитика 100 Најдобри – одраз на нашата економија

Дали некогаш сте се запрашале кои компании остваруваат највисоки финансиски резултати во Македонија?

Откријте повеќе за Аналитика 100 Најдобри!

100 НАЈГОЛЕМИ РАБОТОДАВАЧИ ЗА 2019-ТА ГОДИНА

Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, минатата недела ги промовираше 100-те најголеми компании во Македонија рангирани според нивните остварени вкупни приходи. Денес...

ОНЛАЈН МЕДИУМИТЕ ПАРИ И АНАЛИТИКА СЕ ЗДРУЖУВААТ ВО ЕДЕН МЕДИУМ

Специјализираните интернет портали Pari.com.mk и Analitika.mk потпишаа договор за соединување и заеднички настап на медиумскиот простор. Во следните 30 дена се очекува формирање на...

Крајниот резултат помеѓу ривалството на Кина и САД е пораз на двете страни

Односите помеѓу двете најголеми светски економии САД и Кина – континуирано се влошуваат, а крајниот резултат ќе биде загуба за двете страни изјави професор...