fbpx
Почетна ВЕСТИ Рекламирање

Рекламирање

Аналитика Медиум Ви овозможува дигитално огласување на рекламни банери и промотивни текстови за Вашата компанија.

Повеќе информации за Аналитика Медиум може да пронајдете тука.

Рекламни веб банери

Изберете некоја од нашите осум позиции за рекламни банери и започнете ја Вашата дигитална маркетинг кампања на Аналитика.

Повеќе информации за поставување на рекламни банери може да пронајдете тука.

ПР текстови

Креирајте позитивно мислење за вашиот бренд и информирајте ја јавноста за вашите активности, дејности и производи. Аналитика е совршениот он-лајн партнер кој ќе Ви овозможи генерирање или пласирање на богата, аналитички поткрепена колумна која ќе го издигне Вашиот бренд.

Повеќе информации за поставување или генерирање на ПР колумни може да пронајдете тука.

Аналитика 100

Листа од 100-те најуспешни македонски компании со наведени детални параметри за работењето. Осознајте ги најголемите компании во државата и стремете кон нив.

Доколку Вашата компанија е една од 100-те во листата – имате можност да нарачате испечатен сертификат за Вашата компанија како дел од Аналитика 100.

Повеќе информации за набавка на сертификат од Аналитика 100 може да пронајдете тука.

ПРЕПОРАЧАНИ

Обраќање до бизнис заедницата

©Analitika.mk Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.

Преработувачка индустрија – колку пари се вложуваат во материјални средства?

Според податоците на „Таргет Груп“ јасно е дека најголем процент од големите фирми од преработувачката индустрија се во странска сопственост или се менаџирани од...

Колкави плати исплаќаат фирмите од преработувачката индустрија?

Компании кои имаа најголем број на вработени, котираат високо и според трошоците за вработените, но тоа не значи дека се вбројуваат и во групата...

Кои се водечките бугарски компании во Македонија ?

Најголем годишен раст на добивката прикажале компании од автомобилскиот сектор, финансиите и дејноста со трговија и услуги. Најголем приход пак прикажала компанија...

Колкав е бројот на компании во Скопје чија главна дејност е програмирање?

Во 2019 главниот град се основале 115 компании за програмиање,а згаснале 31 со што бројот на деловно активни компании чија главна...

УЈП поништила решенија „тешки“ 7 милиони евра затоа што паднале на Управен суд

Намерно, од незнаење но и поради грешки, македонските стопанственици сакале да „скријат“ речиси 43 милиони евра данок , покажуваат податоците на Управата...

Скопје рекордер по дивоградби – регистрирани 226, Липково има 68 од кои 63 се објекти за домување

Куќи, деловни објекти, доградби, надградби но и цели згради во земјава се дивоградби - се граделе без одобрение. Институциите калкулираат дека...

Германските фирми во земјава прават бизнис од половина милијарда евра

Во земјава има 322 компании со германски капитал. Нивниот бизнис лани вреди половина милијарда евра, направиле профит од 21,8 милиони евра а...

Кои државни и приватни фирми во Скопје вработуваат најмногу?

Јавните претпријатија и акционерските друштва во државна сопственост се најголеми работодавачи на територија на град Скопје. Ова го покажува анализата на...

Кои се македонските „газели“ – во земјава има 284 брзорастечки компании

Овие брзорастечки компании таканаречени “газели“ коишто ги зголемиле приходите од работењето по најмалку 20% последните три години, лани инкасирале вкупно 1,65...
error: Content is protected !!